Ble ikke mange bildene av fremgangsmåten, men hadde med to hjelpere som egentlig kunne tenkt seg å spise opp hele sjokoladekakerøra! ;-)
For minst griseri, gjør det klart hjemme.
Dyp tallerken, appelsiner, kniv og skje. |
Man skjærer ett hull i 'toppen' av appelsinene, og 'graver' ut appelsin-kjøttet.
Lag sjokoladekakerøra og hell den i de uthula appelsinskallene, ca halvfulle.
Sett på 'lokkene', evt. bruk tannpirkkere uten smak å sett de fast litt.
Pakk inn i aluminiumsfolie!
UT PÅ TUR!
Tenn opp bålet, og legg på 'pakkene' med toppen opp.
Husk å ta med aluminiumsfolien hjem og kast den i søpla hjemme! ;-)
Vi hadde det litt travelt med å få smakt på desserten.. ;-P |
4H Norge har her en bedre steg-for-steg/inn-med-t-skje forklaring :-)
Kos dere på tur!
-Elise.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar