lørdag 6. oktober 2012

Kort tur i Høybakken

Når jeg har sjansen går jeg gjerne en tur alene med hunden min. Han er blitt gammel og er ikke så god til beins som han en gang var, så vi velger ofte kortere turer. Men korte turer er ofte også fine turer, og dette er en av favorittløypene våre :)
 
Kjempefint på tur i Høybakken i dag :)
 Beregn 10 - 30 minutter, alt etter hvor langt dere velger å gå. Parker ved moloen i Høybakken. Stien starter ved det lille naustet som er litt gjemt inne i skogkanten ved enden av moloen.


 
Stien er veldig grei å følge, og god å gå på både for to- og firbeinte.. og veldig fint med høstløvet da!


Skal man ha med barn på tur, anbefales det absolutt å passe godt på dem eller eventuelt bære dem i bæremeis. Her er det ikke mulig å trille med vogn. Deler av stien er det stup på den ene siden, og her og der er det huller i stien som må skreves over. Egner seg altså ikke så godt til viltre barn som kanskje ikke har så altfor god kontroll over beina enda..
 
 
Men for voksne, eller barn påpasset av voksne, er dette en veldig fin liten tur :)
 
Stien ender i ei rullesteinsfjære, der finnes timer av underholdning til nyskjerrige unger :) Derfra går det også ann å gå videre via skogsvei / sti opp til et lite byggefelt, og eventuelt følge grusvei / fortau tilbake til Høybakken før man går ned til moloen og henter bilen igjen..
 
Vi foretrekker imidlertid å holde oss i skogen, og valgte derfor å snu ved byggefeltet og gå samme vei tilbake. Før vi gir oss pleier vi også å gå en tur ut på moloen og tilbake, mange lukter der for en nyskjerrig hunde-nese, og litt artig å se på båtlivet!
 
Absolutt en liten tur som kan anbefales :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar