søndag 28. oktober 2012

Gapahuken ved Tussegrenda, Høybakken, Bjugn.

Det høljregna, så vi hadde lyst på en kort tur.. og gjerne med tak over hodet som mål! Dermed ble det så vi tok en tur til Høybakken for å teste ut gapahuken deres. Man kan kjøre helt opp til Tussegrenda og parkere der, og derifra er det knapt 200 m å gå til gapahuken. Jeg gjorde et forsøk på å trille, men det er nok ikke mulig å komme helt frem med vogn. Siste biten ble det så jeg bar gutten på arma, det var jo ikke lange biten opp bakken :)
 
Gapahuken er liten, men helt grei å ta en rast i. Vanntett var den også, slik at det var stort sett tørt på benkene hvor vi satt. Imidlertid var det innmari gjørmete på bakken inne i huken, litt kjedelig siden sønnen gjerne ville ned å krype, men til gjengjeld var det mange benker å bevege seg på :)
 
Utsikt fra inni gapahuken.
Vi stussa endel på hvorfor man hadde valgt å sette gapahuken denne veien, da den beste utsikta uten tvil var bak huken.. men vi kom frem til at det sikkert hadde noe med vind og vær å gjøre - en gapahuk skal jo tross alt skaffe ly først og fremst..

Det hadde nok med fordel kunne vært utført litt vedlikehold på denne huken, både på benker og inni, men vi trivdes godt der inne mens det hølja ned utenfor, og gapahuken fyllte sin misjon med glans :)



 
De tre bildene over viser utsikta fra baksida av gapahuken, som er kjempefin selv på en så regntung dag som denne. Anbefaler veldig å ta en tur hit når det er godt vær, utsikta er praktfull :)
 
 
I det hele tatt en fin tur dersom man bare vil komme seg ut en tur, og kanskje ikke har all verdens tid. Kort og gå, men ikke barnevogn / rullestol vennlig. Små føtter klarer fint å gå selv! For de som ikke går selv enda må dette anbefales som bæretur, men man trenger strengt tatt ikke ta med bæremeisa - turen er så kort at det går helt fint at den lille sitter på arma så lenge ;)
Kim

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar