mandag 29. oktober 2012

Båltur ved Barsetvatnet, Bjugn

Snøen har kommet! Jippi!! :D Vi gleder oss veldig til å ut å leke og gå tur i snøen.. foreløpig sitter vi desverre hjemme med influensa, så da passer det godt å mimre litt om tidligere turer :)
 
Dette er bilder fra en tur vi hadde i sommer sammen med et vennepar av oss :) Vi parkerte ved vannverket ved Barsetvatnet, og gikk opp til vannet, fant oss en passe plass og murte oss opp et lite bål. Man trenger ikke reise langt for å ha det fint!
 
 
Med denne utsikta kan man si det var en fantastisk fin tur, og både store og små kosa seg!


 
Det var ikke lenger å gå enn at jeg kunne ta med bag'en til lille som bare var ca 6 mnd den gangen, så da han ble trøtt fikk han ligge i den og sove søtt ved siden av bålet.. kjempepraktisk!
 

 
Siden det ikke var så langt å gå kunne vi ta med gryta hjemmeifra denne gangen. Vi laga ferdig maten hjemme og så varma vi den opp på bålet mens de mest sultne varma opp med noen godt stekte pølser :) Til dessert hadde vi med banansplitt som vi varma på bålet, en stor slager for både de som var glade i det fra før og de som aldri hadde smakt det før!
 
 
Barsetvatnet er som kjent drikkevann, så her gjelder det en del regler man må huske å følge. Disse er det oppslag om ved vannverket, det er ikke mulig å gå glipp av dem hvis man løfter blikket litt ;) Anbefaler alle på det sterkeste å følge disse best mulig, vi vil jo ha drikkevannet vårt i best mulig "form"! Tar man hensyn til dette er Barsetvatnet en kjempefin plass å både gå tur og tenne bål på, det går ann å gå langs vatnet et godt stykke, og det finnes helt sikkert enda finere steder å campe på en den vi valgte - vi gikk kortest mulig for å få med oss mest mulig, for oss var hovedsaken å komme seg ut og spise, prate og nyte godt selskap i solnedgangen.. Kjempefint!!
 
Det er nok mulig å trille her, iallefall dit hvor vi valgte å slå leir, men jeg tror jeg anbefaler det som bæretur.. da får man oppmerksomheten retta mer mot omgivelsene enn
på å kjempe for å få med vogna videre.. ;) Kim.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar